نکات آشپزی

سس هزار جزیره

سس هزار جزیره یک سس آمریکایی است که نام خودش رو از محلی به نام «هزار جزیره» در مرز بین کانادا و آمریکا در رودخانه سنت لارنس گرفته است و ظاهرا نخستین بار این سس در همین منطقه ساخته شده و بعد هم در سراسر آمریکا توزیع گردیده. بر اساس اولین طرز تهیه سس هزار جزیره که در سال ۱۹۰۰ دریک کتاب آشپزی در نیواورلئان منتشر شد، این سس ترکیبی از:

سس مایونز، روغن زیتون، تخم مرغ، آبلیمو، آب پرتقال، سس خردل، سرکه، خامه، پوره گوجه فرنگی، سس فلفلی تاباسکو، سیر، جعفری و سس کچاب تهیه میشده است؛  البته این روزها ترکیب سس هزار جزیره خیلی تغییر کرده است.

این سس در دسته سس‌های سرد قرار می‌گیرد و برای طعم دادن به انواع سالاد استفاده می‌شه و هم به عنوان یک چاشنی برای ساندویچ‌ها و خوراک‌های سرد مورد توجه قرار گرفته است. ین سس به طور کاملا شگفت‌آوری کم کالری بوده و فاقد روغن است.

منبع : beytoote.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن