آموزش انواع غذا ها

طرز تهیه فیله مرغ سوخاری

مواد مورد نیاز برای فیله مرغ سوخاری :

 فیله مرغ ۵۰۰ گرم
 آرد سفید ۲۰۰ گرم
 فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
 زنجبیل  یک دوم قاشق چایخوری
پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
نمک ۲ قاشق چایخوری
پودر آویشن ۱ قاشق چایخوری
روغن مایع به میزان لازم

مواد مورد نیاز مرینت فیله مرغ سوخاری :

سس مایونز  ۳ قاشق سوپخوری
 آب لیموترش  ۵۰ میلی لیتر
 نمک  یک دوم قاشق سوپخوری
 فلفل قرمز یک دوم قاشق چایخوری

طرز تهیه فیله مرغ سوخاری :

برای تهیه مواد مرینت؛ سس مایونز، آب لیموترش، نمک و فلفل قرمز را داخل ظرفی ریخته و با هم مخلوط کنید. بعد فیله مرغ را درون آن گذاشته و به مدت ۶۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

آرد، فلفل قرمز، زنجبیل، پودر سیر، پاپریکا، نمک و پودر آویشن را با هم مخلوط کنید و فیله مرغ مزه دار شده را درون مخلوط آن بغلتانید.فیله مرغ را داخل توری سیمی قرار داده و درون آن سر به مدت ۵ ثانیه فرو ببرید. بعد بیرون آورده و مجدد درون مخلوط آرد و ادویه بغلتانید.فیله های آماده شده را درون روغن فراوان داغ سرخ کرده تا طلایی و کریسپی شود.

منبع : مجله سرآشپز – bartarinha.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن