آموزش انواع غذا ها

طرز تهیه دسر تارت زردآلو و پسته

تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. در این مطلب طرز تهیه تارت زردآلو و پسته را آموزش داده ایم. امیدواریم که لذت ببرید.

مواد لازم برای خمیر تارت زردآلو و پسته :

 آرد ۱۷۵ گرم
پودر بادام ۵۰ گرم
کره سرد (مکعبی خردشده) ۱۲۵ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۲۵ گرم
شکر قهوه ای ۲۵ گرم

مواد لازم میانی برای تارت زردآلو و پسته :

 شکر قهوه ای ۱۵۰ گرم
کره نرم ۱۸۰ گرم
 تخم مرغ ۱ عدد
 زرده تخم مرغ ۱ عدد
بادام خام درشت خردشده ۵۰ گرم
پسته خام درشت خردشده ۱۵۰ گرم
زردآلو ۴ عدد
نمک ۱ پنسه

طرز تهیه تارت زردآلو و پسته :

آرد الک شده و پودر بادام و یک پنسه نمک را داخل غذاساز ریخته و کره سرد را به آن اضافه کنید، غذاساز را با دور متوسط روشن کنید تا مواد با هم مخلوط شده و به شکل خرده نان دربیاید.در ظرفی جداگانه تخم مرغ و شکر را کمی با هم مخلوط کنید و بعد به خمیر اضافه کرده و دوباره غذاساز را روشن کنید تا با هم ترکیب شوند و خمیر نرم و  منسجمی به دست بیاید.خمیر را داخل نایلون گذاشته و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.سپس خمیر را بین دو کاغذ روغنی به کمک وردنه باز کنید و داخل قالب گرد تارت انداخته و اضافه های خمیر را با چاقوی تیز ببرید و دوباره قالب را داخل یخچال بگذارید. در این فاصله مواد داخل تارت را آماده کنید.

طرز تهیه مواد میانی تارت:

شکر و کره نرم را با هم مخلوط کنید و با دور متوسط همزن برقی بزنید تا پف دار و پوک شود.سپس تخم مرغ و زرده تخم مرغ را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.بعد همزن را خاموش کنید و بادام و پسته خرد شده را به مواد افزوده و با لیسک مخلوط کنید و داخل قالب روی خمیر بریزید.رویش را با پالت صاف کنید و زردآلوها را از وسط دو نیم کنید و روی آن بچینید و مقداری پسته خرد شده روی آن بپاشید.در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه و تا زمانی که روی تارت پف کند و برشته شود بپزید.

منبع : ماهنامه کیک و شیرینی – bartarinha.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن