مربا و ترشیجات

طرز پخت مربا زرشک

مواد لازم :

زرشک ۱ کیلو
شکر ۱/۵ کیلو
هل ۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه :

زرشک را پاک کنید و خوب بشویید . ( بهترین راه برای شستن زرشک این است که زرشک را در صافی ریخته و صافی را در کاسه ای پر از آب بگذارید تا شن و سنگ

موجود در زرشک کاملاٌ در آب ته نشین شود . ) شکر را در آب بریزد و بگذارید بجوشد . زرشک را در شیره بریزید تا بپزد . هل را در پارچه نازکی بگذارید و سر آن را

ببندید و در قابلمه بیندازید . بعد از قوام آمدن شکر ، مربا آماده است .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن