رپورتاژ
خوراک کاری سبزیجات رژیمی (کم کلسترول)

استفاده از سبزیجات در غذاهای رژیمی اجتناب ناپذیر است . خوراک سبزیجات ما از این نمونه است .
این خوراک کاری شامل حداقل سه نوع چربی اشباء شده است.
وعده : چهار نفر
زمان فراهم کردن مقدمات : ۱۵ دقیقه
زمان پخت : ۲۳ دقیقه
مواد لازم:
روغن کانولا | ۱ قاشق سوپخوری |
پیاز متوسط پوست کنده خرد شده | ۱ عدد |
پودر کاری تند | ۲ قاشق چایخوری |
آب سبزیجات | ۱ فنجان |
سس گوجه بدون نمک | ۸ اونس |
گل کلم ( حاود ۲ پوند) آبپز شده و قطعه شده | ۱ بوته |
فلفل دلمه ای خرد شده | ۱ عدد |
نخود شسته شده و خیسانده شده | ۱۵ اونس |
نمک | ۱/۴ قاشق چایخوری |
زردک پوست کنده و خرد شده | ۲ عدد |
نان تست و یا نان گندم برشته شده | ۲ قطعه |
نشاسته ذرت | ۱ قاشق سوپخوری |
طرز تهیه :
۱٫ در یک قابلمه ی نچسب روغن را با درجه ی متوسط داغ کرده و پیاز را اضافه کنید. و تا زمانیکه پیازها قهوه ای شوند آنها را تفت دهید و پودر کاری را اضافه کنید.
۲٫ در یک لیوان متوسط آرد ذرت را با ۴/۱ فنجان آب سبزیجات مخلوط کنید و کنار بگذارید.
۳٫ باقیمانده آب سبزیجات و سس گوجه و گل کلم و فلفل دلمه ای و زردک و نخود و نمک را داخل مخلوط کاری و پیاز کنید و هم زده و یک لیوان آب اضافه کنید.
۴٫ غذا حاضر است و آنرا با نان تست و یا نان گندم برشته شده سرو کنید.