آموزش انواع غذا ها

طرز تهیه پنکیک توت فرنگی

فصل توت فرنگی تازه رسیده و چی بهتر از یک صبحانه عالی با توت فرنگی!

مواد لازم برای پنکیک توت فرنگی :

 آرد سفید گندم  ۱ پیمانه
شکر  ۲ قاشق سوپخوری
 بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
 تخم مرغ  ۱ عدد
شیر ۱ پیمانه
روغن مایع ۲ قاشق سوپخوری
توت فرنگی خرد شده حدود ۱ پیمانه

طرز تهیه پنکیک توت فرنگی :

تمامی مواد خشک را داخل ظرفی با هم مخلوط کنید. آرد را حتما الک کنید. سپس تخم مرغ و شیر و روغن مایع را اضافه کرده خوب با چنگال یا همزن دستی مخلوط کنید. در آخر توت فرنگی های خرد شده را اضافه کنید.

تابه نچسب را روی حرارت ملایم گرم کنید و کف آن را با چند قطره روغن چرب کنید. سپس با قاشق از مواد پنکیک داخل تابه بریزید و پس از اینکه پنکیک خودش را گرفت آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم طلایی شود. پن کیک ها را روی هم چیده با مربا یا عسل سرو کنید.

نکته: پن کیک را باید گرم سرو کنید. می توانید به جای مربا یا عسل روی پن کیک ها پودر قند الک کنید.

منبع : beytoote.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن