آموزش انواع غذا ها

طرز تهیه دسر کابلر هلو

مواد لازم برای کابلر هلو :

 هلوی پوست کنده ورقه ورقه شده ۸ عدد
 شکر قهوه ای ۱/۴ پیمانه
 پودر دارچین  ۱/۴ قاشق چایخوری
 جوز هندی ۱/۸ قاشق چایخوری
آب لیموی تازه یک قاشق چایخوری
نشاسته ذرت ۲ قاشق چایخوری
آرد یک پیمانه
شکر سفید ۱/۴ پیمانه
شکر قهوه ای ۱/۴ پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
کره که به صورت مکعبی خرد شده ۶ قاشق غذاخوری

مواد زیر با هم مخلوط شوند:

سه قاشق غذاخوری شکر سفید و یک قاشق چایخوری دارچین

طرز تهیه کابلر هلو :

فر را تا دمای ۲۳۰ درجه سانتیگراد گرم می کنیم.

در یک کاسه بزرگ هلوها را با ۱/۴ پیمانه شکر سفید و ۱/۴ پیمانه شکر قهوه ای، ۱/۴ قاشق چایخوری  پودر دارچین، جوز هندی، آب لیمو و نشاسته ذرت مخلوط می کنیم و آن را داخل ظرفی که می خواهیم در آن بپزد (با گنجایش ۲ لیتر) می ریزیم و ۱۰ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده قرار می دهیم.

سپس در یک کاسه بزرگ آرد و ۱/۴ پیمانه شکر سفید و ۱/۴ پیمانه شکر قهوه ای، بکینگ پودر و نمک را با کره با دست مخلوط می کنیم فقط هم میزنیم تا مخلوط شود لازم نیست کره ذوب شود بعد ۱/۴ پیمانه آب به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا یکنواخت شود بعد از آن مخلوط را روی هلوها  می ریزیم و سطح آن را می پوشانیم. سپس ظرف را دوباره داخل فر می گذاریم تا سطح آن طلایی شود (حدودا ۳۰ دقیقه).

منبع : beytoote.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن