آموزش انواع غذا ها

طرز تهیه کوفته نخود

کوفته نخود یک نوع غذای سنتی خوشمزه است که با نخود و گوشت و بلغور تهیه میشود. حتما امتحان کنید و از طعم آن لذت ببرید.

مواد مورد نیاز :

 بلغور گندم خیس شده ۷۵ گرم
 نخود خیس شده ۷۵ گرم
 گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
 تخم مرغ ۱ عدد
گردو پودر شده ۷۵ گرم
مرزه ریز خردشده ۱۰۰ گرم
پیاز داغ ۲ قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

مواد مورد نیاز سس :

 رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
 زردچوبه  به میزان لازم
 قرص عصاره گوشت  ۱ عدد
 پیازداغ  ۲ قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق سوپخوری
آب ۳ پیمانه
روغن مایع ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه کوفته نخود :

نخود را به صورت خام آسیاب کنید و درون ظرفی با بلغور گندم، گردو، گوشت، مرزه، تخم مرغ، پیازداغ، زعفران، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید و با دست ورز دهید تا حال چسبندگی پیدا کند.

از مواد آماده شده به اندازه یک پرتقال بردارید و در دست گرد کنید.

گلوله های آماده شده را درون ظرفی بچینید و به مدت ۶۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

طرز تهیه سس :

رب گوجه فرنگی، زردچوبه و عصاره گوشت را درون قابلمه ای با روغن مایع تفت دهید. سپس پیازداغ، ۳ پیمانه آب، نمک و فلفل سیاه را به آن بیفزایید و بگذارید تا بجوشد.

کوفته ها را با فاصله درون قابلمه حاوی سس بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا بجوشد. بعد حرارت را کم کرده و در آن را بگذارید تا بپزد.

منبع : مجله سرآشپز – bartarinha.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن