آموزش شیرینی پزی

طرز تهیه شیرینی برنجی

با این مقدار خمیر تقریبا ۱۰۰ عدد نان برنجی می شه درست کرد .

مواد لازم :

 آرد برنج  ۴۰۰ گرم
 آرد ذرت  ۱۰۰ گرم
 روغن جامد  ۲۵۰ گرم
 تخم مرغ  ۲ عدد
 پودر قند ۲۵۰ گرم
پودر هل ۱ ق م

مهر کوچک ، تخم خرفه جهت تزیین

طرز تهیه :
ابتدا روغن جامد و پودر قند رو با همزن بزنید تا مثل تصویر پایین کاملا رنگ آن روشن بشه .

طرز تهیه شیرینی برنجی , نحوه پخت شیرینی برنجی
سپس تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کرده و هر کدام رو بمدت یک دقیقه هم بزنید .

طرز تهیه شیرینی برنجی , نحوه پخت شیرینی برنجی
در نهایت مخلوط آرد برنج و آرد ذرت و پودر هل رو اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد .

طرز تهیه شیرینی برنجی , نحوه پخت شیرینی برنجی
خمیر باید کاملا لطیف باشه . نه خشک و نه چسبناک .

نکته :
درصورتیکه خمیر چسبناک بود به مقدار خیلی کم مجددا آرد برنج اضافه کنید . توجه داشته باشید که در این موارد نمی شه مقدار تعیین کرد چون جذب روغن آردها با هم فرق داره .

نکته :
درصورتیکه خمیر خشک بود بمقدار خیلی کم گلاب یا عرق هل اضافه کنید تا خمیر لطیف بشه .
سپس خمیر رو داخل کیسه قرار داده و بمدت ۲۴ ساعت در یخچال استراحت بدین .

طرز تهیه شیرینی برنجی , نحوه پخت شیرینی برنجی
از خمیر گلوله هایی برداشته و در سینی با فاصله بچینید .

طرز تهیه شیرینی برنجی , نحوه پخت شیرینی برنجی
سپس مهر رو داخل آرد برنج زده و روی خمیر رو مهر بزنید ( همانند تصاویر پایین ).

طرز تهیه شیرینی برنجی , نحوه پخت شیرینی برنجی

طرز تهیه شیرینی برنجی , نحوه پخت شیرینی برنجی

طرز تهیه شیرینی برنجی , نحوه پخت شیرینی برنجی
می تونید از وسیله های استوانه ای شکل هم استفاده کرده و روی خمیرها رو نقش بندازید و درنهایت روی نانها کمی تخم خرفه بپاشید .

طرز تهیه شیرینی برنجی , نحوه پخت شیرینی برنجی
سینی رو داخل فری که از قبل در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده بمدت ۲۰ دقیقه قرار بدین .

طرز تهیه شیرینی برنجی , نحوه پخت شیرینی برنجی
با این مقدار خمیر تقریبا ۱۰۰ عدد نان برنجی می شه درست کرد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن