غذای رژیمی

پایین آمدن فشار خونتان با سالاد ترخون

ترخون یکی از گیاهان معطر نسبتا پر استفاده می باشد که به عنوان سبزی نیز تولید و مصرف می گردد. ترخون بدلیل افزایش ترشح اسید معده و خاصیت اشتها آوری از قدیم الایام به عنوان ادویه مخصوص گوشت مورد توجه بوده است و سبب کاهش فشارخون هم می شود.

مواد لازم برای سالاد ترخون :

 عدس ۲۵۰ گرم
 سیر (له شده) ۱ حبه
ترخون (خرد شده) ۲ قاشق سوپخوری
 پنیر خامه ای ۴ قاشق سوپخوری
خامه ۱ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی (فیله و خرد شده) ۲ عدد
زیتون سیاه (خرد شده) ۵۰ گرم
جعفری (خرد شده) ۲ قاشق سوپخوری
لیمو ترش بزرگ (آب گرفته شده) ۱ عدد
سس خردل (یا دانه خردل) ۲ قاشق چایخوری
روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری

روش پخت سالاد ترخون :

عدس را از ۱۲ ساعت قبل خیس کنید. در طول این مدت چند بار آب آن را عوض کنید. سپس با مقداری آب و نمک بپزید. بعد عدس را درون آبکشی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.تابه ای را روی حرارت قرار دهید و روغن زیتون را درون آن بریزید و پس از اینکه داغ شد، سیر را به آن بیفزایید و حدود ۲۰ تا ۳۰ ثانیه حرارت دهید. (به طوری که سرخ نشود.)

پوست لیموترش را به همراه آب لیموترش، سس خردل، ترخون، پنیر خامه ای، خامه، نمک و فلفل سیاه درون تابه ای بریزید و به مدت ۱ دقیقه حرارت دهید. بعد عدس را به آن بیفزایید و تابه را از روی حرارت بردارید.

گوجه فرنگی را به همراه زیتون سیاه به مواد بیفزایید.

سالاد را درون ظرفی بریزید و با جعفری خرد شده تزیین کرده و با نان سیر (یا تست) سرو کنید.

منبع : ماهنامه سرآشپز – bartarinha.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن