آموزش شیرینی پزی

طرز تهیه کراسان فندق

مواد لازم برای کراسان فندق :

 کره  ۱۲۵ گرم
 وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
 شکر ۵۵ گرم
شکر قهوه ای  ۵۰ گرم
تخم مرغ یک عدد
خامه ۲ قاشق سوپخوری
فندق خردشده ۵۵ گرم
آرد ۲۶۰ گرم
بکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
دارچین یک دوم قاشق چایخوری
پودر شکر اضافه حدودا ۸۰ گرم

طرز تهیه کراسان فندق :

کره، شکر، وانیل، شکر قهوه ای و تخم مرغ را با همزن برقی بزنید.فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس سینی فر را چرب کرده کار بگذارید.بعد از یکدست شدن مواد خامه، فندق خردشده، آرد، بکینگ پودر و دارچین را داخل مواد ریخته و خوب مخلوط کنید.خمیر را ورز داده تا یکدست شود.سپس داخل یک کیسه نایلونی قرار داده و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید.

سپس از خمیر به اندازه ۲ قاشق چایخوری در دست گرد کرده و سپس به شکل استوانه درآورده و به شکل هلال فرم دهید و داخل سینی با فاصله بچینید.تمام مواد را به همین ترتیب آماده کنید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید.

شیرینی را بعد از پخت از فر خارج کرده و بعد از ۵ دقیقه از سینی جدا کنید و داخل پودر شکر غلتانده و در ظرف مورد نظر بچینید.این شیرینی را می توانید در دمای محیط به مدت طولانی نگهداری کنید. دقت کنید این شیرینی را در ظرف دردار نگهداری کنید.

منبع : ماهنامه کیک و شیرینی – bartarinha.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن