آموزش شیرینی پزی

طرز تهیه نان پسته؛ نان پرمغز و خوشمزه

نان پسته یک نوع نان خانگی بسیار مقوی و خوشمزه است که با مغز پسته پر شده است.

میزان سرو: ۸ نفر

مواد لازم برای نان پسته :

 آرد چهار و یک دوم پیمانه
پودر شکر  ۶۵ گرم
 کره (به دمای محیط رسیده)  ۱۲۵ گرم
 خمیرمایه  ۱۰ گرم
 تخم مرغ (به دمای محیط رسیده) یک عدد
روغن زیتون ۴۵ گرم
شیر ۱۰۰ میلی لیتر

مواد لازم میانی نان پسته :

 پسته (ریز خردشده) یک و یک دوم پیمانه
 سرشیر  ۲۰۰ گرم
 پودر شکر ۶۵ گرم

طرز تهیه نان پسته :

ابتدا برای تهیه مواد میانی، پسته ریز خردشده، سرشیر و پودر شکر را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید و کنار بگذارید.برای تهیه خمیر نان، آرد، پودر شکر، کره، خمیرمایه، تخم مرغ، روغن زیتون و شیر را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.خمیر را ورز دهید تا یکدست شود. روی خمیر را با پارچه ای مطلوب بپوشانید و حدود ۱۵ دقیقه استراحت دهید.خمیر را به هشت قسمت تقسیم کنید و هر یک را روی سطح آرد پاشیده شده پهن کنید.مخلوط مواد میانی را روی خمیرها پخش کرده و آنها را رول کنید.

حدود ۲ الی ۳ سانتیمتر پایین تر از یکی از دو سر خمیر برشی تا انتهای آن ایجاد کنید و دو قسمت خمیر را روی هم بپیچانید.

نان ها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.

منبع : ماهنامه کیک و شیرینی – bartarinha.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن