آموزش شیرینی پزی

طرزتهیه کیک پرتقالی

مواد لازم :

خامه زده شده برای تزئین ۳ پیمانه
رنده پوست پرتقال ۱ قاشق چایخوری
آب پرتقال ۱ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق سوپخوری
آرد ۳ پیمانه
کره ۱ پیمانه
وانیل شکری ۱/۴ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۶ عدد
پودر قند ۲/۱ ۱ پیمانه

طرز تهیه :

فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن نمائید . تا گرم شود سفیده و زرده تخم مرغ ها رااز هم جداکنید .
زرده ها رابا نیم از پودر قند و وانیل شکری مخلوط نموده و با همزن برقی خوب بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. کره را روی
حرارت آب کرده , با بقیه پودر قند زده , به مواد بالا اضافه کرده و باهم مخلوط نمائید .
سپس آرد و بیکینگ پودر و آب پرتقال و رنده پوست پرتقال را اضافه نموده و در آخر سفیده های تخم مرغ را با همزن
برقی بزنید تا شکل همزن روی آن محو نشود و کاملاً فرم بگیرد .بعد به مایه فوق الذکر افزوده و آرام هم بزنید تا مخلوط شود .
کف قالب گرد به قطر ۲۵ سانتی متر را چرب نموده و کمی آرد پاشیده مایه را در قالب ریخته و به مدت یک ساعت در طبقه
وسط فر قرار دهید . در صورت تمایل روی کیک را می توانید با خامه زده شده تزئین نمائید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن