آموزش شیرینی پزی

طرز تهیه ترافل نارگیل

ترافل نارگیل نوعی شکلات خوشمزه و لذیذ است که به سادگی تهیه می شود و برای پذیرایی از مهمان‌ها انتخابی متفاوت و منحصر به فردی محسوب می شود.

میزان سرو: حدود ۲۵ عدد

 مواد لازم ترافل نارگیل :

پودر نارگیل ۲۰۰ گرم
 پودر شکر  ۷۰ گرم
 خامه ۱۰۰ میلی لیتر
 کره  ۷۰ گرم
شکلات شیری ۱۰۰ گرم
شکلات تلخ ۱۰۰ گرم

طرز تهیه ترافل نارگیل :

پودر نارگیل و پودر شکر را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.کره و خامه را در ظرفی جداگانه روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا کره ذوب شود.مخلوط پودر نارگیل و پودر شکر را به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند. خمیر به دست آمده را حدود ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.سپس گلوله هایی به اندازه گردو از مواد جدا کرده و روی کاغذ روغنی قرار دهید. روی آنها را با سلفون پوشانده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.شکلات تلخ و شکلات شیری را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) ذوب کنید.

با استفاده از خلال چوبی ترافل ها را در شکلات شیری و یا شکلات تلخ ذوب شده فرو کنید و دوباره روی کاغذ روغنی قرار دهید.اجازه دهید ترافل ها حدود ۲ ساعت در یخچال بمانند و سپس سرو کنید.

منبع : ماهنامه کیک و شیرینی – bartarinha.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن