آموزش شیرینی پزی

طرز تهیه کوکی شکلات سفید و فندق

این کوکی خوشمزه که با شکلات سفید و تکه های فندق تهیه می‌شود، دسری بسیار خوشمزه و مقوی و سرشار از ویتامین است.

مواد لازم برای تهیه کوکی شکلات سفید و فندق :

 جوی دوسر ۲۵۰ گرم
 آرد ۲۰۰ گرم
 جوش شیرین یک قاشق چایخوری
 نمک به مقدار لازم
کره ۲۵۰ گرم
شکر یک دوم پیمانه
شکر قهوه ای یک دوم پیمانه
تخم مرغ یک عدد
شیر یک و یک دوم قاشق سوپخوری
وانیل یک قاشق چایخوری
چیپس شکلات سفید یک و یک دوم پیمانه
فندق خرد شده ۲ پیمانه

طرز تهیه کوکی شکلات سفید و فندق :

جوی دوسر، آرد، جوش شیرین و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. کره و شکرها را در ظرفی جداگانه با همزن به خوبی بزنید. تخم مرغ، شیر و وانیل را اضافه کرده و با هم زدن مواد ادامه دهید تا کاملا یکدست شوند. مخلوط آرد را اضافه کرده و به خوبی مواد را با هم ترکیب کنید. چیپس شکلات سفید و فندق خرد شده را به مواد اضافه و مخلوط کنید. خمیر را ورز دهید.

گلوله هایی به اندازه گردو از خمیر جدا کنید و کف دست خود کمی پهن کنید. آنها را با فاصله از هم در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی قرار دهید و به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۵ درجه سانتیگراد (۳۲۵ درجه فارنهایت) بپزید تا طلایی رنگ شوند. سپس سرو کنید.

نکته:

این نوع جوی دو سر ویژه قنادی است.

منبع : ماهنامه کیک و شیرینی – bartarinha.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن