آموزش پخت غذا

طرز تهیه دسر عربی

مواد لازم برای دسر عربی :

شیر ۲ لیوان
 پودر کرم کارامل آماده یک بسته
پودر ژلاتین دو قاشق غذاخوری
 پودر کاکائو  یک قاشق چایخوری پر
پودر نسکافه یک قاشق چایخوری
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
شکر ۳ قاشق غذاخوری
بیسکوییت پتی پور یک بسته

طرز تهیه دسر عربی :

ابتدا پودر ژلاتین را داخل چند قاشق آب سرد می ریزم و روی کتری در حال جوش می گذارم تا کاملا شفاف شود. بعد داخل شیر جوش دو لیوان شیر و پودر کارامل و پودر کاکائو و پودر نسکافه و شکر و با هم مخلوط می کنیم کاملا که حل شد همین که روی شعله ملایم در حال هم زدن هستیم پودر ژلاتین را اضافه می کنیم و هم می زنیم، در همین حد هم خوردن کافی است ولی نجوشد.

بعد از روی گاز بر می داریم و داغ داخل مخلوط کن می ریزیم خامه و بیسکوییت پتی پور خرد شده را هم اضافه می کنیم و داخل مخلوط کن کاملا میکس می کنیم تا مواد یکنواخت شود سپس داخل قالب مورد نظر می ریزیم و می گذاریم داخل یخچال بماند تا کاملا ببندد. شیرینی این دسر کم است من خودم سه قاشق شکر اضافه کردم شما اگر خواستید می توانید آن را کم و زیاد کنید، در ضمن من از بیسکوییت پتی پور وانیلی استفاده کردم.

منبع : beytoote.com

تاریخ انتشار اصلی : 2018-08-29 18:50:39

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

− 1 = 6

بستن