آموزش پخت غذا

طرز تهیه پلوی اروپائی

مواد لازم برای پلوی اروپائی برای ۲- ۴ نفر :

برنج ۲ پیمانه
 روغن  به میزان لازم
پیاز خردکرده ۱ عدد متوسط
 فلفل دلمه‌ای سبز خلالی خردکرده  ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای رنگی خلالی خردکرده ۱ عدد
فیله‌ی گوجه فرنگی ۱ پیمانه
نمک، فلفل به میزان لازم
ادویه کاری ۱ قاشق چایخوری
میگوی پاک کرده ۳۰۰ گرم
سرکه ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه پلوی اروپائی :

برنج را آبکش کنید. آن‌گاه در تابه‌ مناسبی، قدری روغن بریزید و پیاز و فلفل دلمه‌ای‌ها را در آن تفت دهید. سپس فیله‌ی گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل و ادویه‌ی کاری را بیفزائید و با حرارت ملایم بپزید. حالا به میزان کافی آب، در قابلمه بریزید و روی اجاق بجوشانید. میگو، سرکه و نمک را درون آب بریزید و به مدت ۲ دقیقه بپزید.

آنگاه میگو را در صافی بریزید و بعد به مایه‌ی فراهم کرده، بیفزائید. اکنون در قابلمه‌ی دیگری، روغن بریزید و مخلوط میگو و برنج را لایه‌لایه، در آن بریزید و دم کنید. اینک پلو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بکشید.

منبع : zendegionline.ir

تاریخ انتشار اصلی : 2018-09-17 17:51:04

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده − 6 =

96 − 95 =

بستن