آموزش پخت غذا

طرز تهیه ژله گل رز

طرز تهیه ژله گل رز :

یک بسته ژله را در سه چهارم لیوان آب جوش حل و روی بخار کتری بن ماری می کنیم. یکم که از داغی افتاد یک لیوان بستنی وانیلی را داخل آن به آرامی حل می کنیم طوری که کف بستنی از بین نرود. یک سینی ۲۰ در ۳۰ را برداشته کف آن یک نایلون پهن می کنیم و با قلمو روی آن را چرب می کنیم. بعد ژله ی آماده شده را روی آن می ریزیم به آرامی و به مدت ۴۵ دقیقه در یخچال می گذاریم تا ببندد.

بعد با یک کارد بطور عمودی برش می زنیم به عرض ۲ تا سه سانت و خطوط برش را یکی درمیان بصورت دالبر برش می زنیم و سپس برش ها را یکی یکی رول می کنیم.

منبع : beytoote.com

تاریخ انتشار اصلی : 2018-09-07 01:24:34

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 59 = 64

بستن